MAGIC PASS KV15 Parmak izi okuyucu KVKK uyumlu

KVKK parmak izi, Kişisel verileri koruma kanunu uyumlu parmak izi okuma ve doğrulama cihazı.

Cheapest shipping from $0
SKU: KV15
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-3 gün içinde Kargoya verilir

$10,300
Excluding Tax
pcs

PERKOTEK Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilen GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) ve KVKK (Kişisel Veri Koruma Kanununa) uyumlu akıllı mifare kart üzerinden parmak izi tanıma ve doğrulama yapabilen Türkiye?nin en gelişmiş vede en güvenilir parmak izi okuyucusu, MAGIC PASS KV15 dir. Tecrübeli ARGE personellerimizin geliştirdiği algoritma ve donanım özellikleri ile Türkiye?de tek olmanın gururunu yaşıyoruz. Peki Kişisel Veri Koruma Kanununa uygun olan KV15 parmak izi personel takip sistemini diğer parmak izi okuyuculardan ayıran unsurlar nelerdir?

Eski tip klasik parmak izi okuyucuların tanıma metodu

Admin yetkisine sahip kullanıcılar menüye girerek yeni personellerin, parmak izlerini 3 kere cihaza dokundurarak cihazın hafızasına kaydedebilirler. Parmak izi okuma cihazı kişilerin parmak izlerini kendi içerisindeki algoritmaya göre 10?luk sayı sistemine göre bir ID numarası ile eşleştirir. Her ne kadar kişilerin parmak izleri cihazın hafızasında resim olarak tutulmayıp biyometrik bir veri halinde tutulsa bile Kişisel Veri Koruma Kanununa göre saklanan bu kodlarda biyometrik veridir ve kişinin izni olmadan saklanamaz. Daha önceden parmak izleri tanımlı kişiler cihazı kullanmak istediklerinde cihaza parmak larını dokundururlar.

Cihaz parmak izini okuyarak kendi algoritmasına göre 10 luk sayı sistemine karşılık gelen bir ID numarasına çevirir

Çevrilmiş olan ID numarası cihazın belleğinde taranır

Aynı ID numarası var ise kişinin tanımlı olduğu anlaşılır ve zaman bilgisi ile ID numarası kaydedilip kişiye geçiş izni verilir. ID numarası cihazın hafızasında yok ise red bilgisi kullanıcıya iletilir.

Bu sistemde personellerin biyometrik parmak izi verileri cihazın kendi belleğinde saklandığı için GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) ve KVKK ( Kişisel Veri Koruma Kanununa) aykırı hareket edilmiştir.

Kişisel Veri Koruma Kanununa uygun parmak izi okuma ve tanıma metodumuz

Bu yeni metotta cihazın hafızasında kalıcı olarak hiçbir şekilde biyometrik yahut kişiye ait herhangi özel bir data tutulmaz

1-Biyometrik verinin kaydedilmesi

Yine Admin yetkisine sahip kişiler cihazın menüsüne erişip personellerin parmak izlerini 3 kere cihaza dokundurarak biyometrik parmak izi verilerini geçici bellek olan temporary de bekletilmesini sağlarlar. Hemen arkasından kişinin kendi üzerinde taşıyacağı 1K Mifare tipi personel kartını cihaza yaklaştırılır. Geçici bellekte tutulan biyometrik parmak izi verisi karta kopyalanıp geçici bellekten silinir. Böylece cihazda kalıcı olarak hiçbir şekilde veri tutulmaz.

2-Biyometrik verinin kullanılması

Kullanıcı kendi biometrik datasının bulunduğu kartı cihaza okutup arkasından parmağını okutur. Cihaz parmak izini ve karttaki biyometrik datayı okur aynı ise geçiş verir aynı değilse red vererek kullanıcıyı uyarır.

MAGIC PASS KV15 TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Kullanıcı kapasitesi: Sınırsız
Parmak izi Kapasitesi: Sınırsız
Log Kapasitesi: 200.000
Ekran: 2.8' TFT Renkli Ekran
Tuş Takımı: Var
Sıcaklık Sensörü: Var
Sesli Uyarı: Var
Bağlantı: USB, TCP/IP ve Wi-Fi
Wiegand Bağlantı: In ve Out
Hatalı Kabul Etme: < 0.00001%
Hatalı Reddetme Etme: < 0.00001%
Tetik: Turnike, bariyer ve kapı açtırmak için tetik verebilir
Zil: Giriş, çıkış ve paydos saatlerinde zil çaldırabilir.
Profesyonel Access Control: Var
Buton Çıkışı: Var
Kapı Sensör Çıkışı: Var
Batarya: Güçlü bataryası sayesinde elektrik kesintilerinden etkilenmeden çalışır.
Uzaktan Güncelleme: Var
Uzaktan Destek Alma: Var
DHCP: Var
Otomatik Durum Kontrol: Var
Kullanıcı Geçerliliği: Var
NO/NC/Com: Var

Similar Products